AW Poll: welke on-demand en streamingdiensten gebruik jij?

AW Poll: welke on-demand en streamingdiensten gebruik jij?

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Downloaden?

Zelf download ik zo af en toe nog weleens een muziek-album of filmpje, maar ik luister en bekijk heel veel online. Een abonnement voor Netflix deel ik met twee vrienden en overdag staat er een online radiostation aan of een afspeellijstje op YouTube. Inmiddels zijn er nogal wat diensten, waarbij je 'onbeperkt' series, films en / of muziek kunt bekijken en beluisteren en dat is dan ook het onderwerp voor deze poll.

Bij veel van deze diensten betaal je een vast bedrag per maand, waarna je de dienst kunt gebruiken. Vaak is het mogelijk om een familie-account te nemen, waardoor je iets minder kwijt bent per maand, waarbij je met meerdere gebruikers kunt genieten van video of muziek. Kosten voor deze diensten kunnen variëren, onder andere door het aanbod, maar bijvoorbeeld ook de kwaliteit van de streams of de muziekbestanden.

Zo kun je Netflix al kijken vanaf € 7,99 per maand, maar als je HD-beeld wilt zien betaal je wel weer iets meer. Ook bij bijvoorbeeld Tidal zien we verschillen in kwaliteit en prijs, waarbij je zelf een keuze kunt maken. In deze AW Poll stellen we dan ook de vraag of je gebruikmaakt van een streaming of on-demand dienst voor video en voor audio. Je kunt kiezen uit de bekendste opties, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een andere dienst te noemen als jouw diensten er niet tussen staan.

AW Poll

Stem ook mee in de AW Poll van deze week door op de onderstaande knop te drukken!

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk