AW Poll: de Samsung Galaxy S21 Ultra is jullie toptoestel voor 2021

AW Poll: de Samsung Galaxy S21 Ultra is jullie toptoestel voor 2021

Samsungs S21 Ultra-telefoon is de telefoon van 2021 waar jullie het meeste naar uitkijken. Hij won het in onze AW Poll van de OnePlus 9 Pro en de gewone Samsung Galaxy S21.

S21 Ultra is de populairste

Recent kondigde Qualcomm de Snapdragon 888 aan en daarmee wordt in feite het startschot gegeven voor een reeks nieuwe high-end telefoons voor 2021. In een AW Poll gingen we dus op zoek naar de telefoon die bij jullie het meeste tot de verbeelding spreekt.

Over de S21-reeks is al veel bekend en je kan hier een handig overzicht vinden. Uiteindelijk was het de S21 Ultra die voor 19 procent van onze stemmers de interessantste aankomende telefoon is. Het apparaat zou verschijnen met minstens 12 GB RAM en vijf camera's op de achterkant. Naast een 108 MP hoofdcamera is een een 12 MP groothoekcamera, twee telecamera's en een dieptecamera.

AW Poll: de Samsung Galaxy S21 Ultra is jullie toptoestel voor 2021

Afbeelding: LetsGoDigital

OnePlus 9 Pro

De volgende populaire telefoon is de OnePlus 9 Pro die 18 procent van de stemmen wist te behalen. We hebben van die smartphone al hands-on-beelden gezien en we leren dat OnePlus samenwerkt met Leica voor de cameralenzen van zijn toptelefoon. De OnePlus 9 Pro komt in maart op de markt.

Na de OnePlus 9 Pro was de voordeligere S21-telefoon de populairste met 14 procent van de stemmen. Deze komt met 8 GB RAM en drie camera's op de achterkant. Hij heeft een 12 MP hoofdcamera, een 12 MP groothoekcamera en een 64 MP telecamera.

Wat denk jij van de uitslag van deze AW Poll? Welke telefoon wekt jouw interesse voor 2021? Vertel het ons in de reacties onderaan dit artikel.

AW Poll: de Samsung Galaxy S21 Ultra is jullie toptoestel voor 2021

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer