AW Poll: deze feature van iOS willen jullie in Android zien (of juist niet)

AW Poll: deze feature van iOS willen jullie in Android zien (of juist niet)

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

iOS heeft zijn voordelen, maar...

iOS: je haat het of je houdt ervan. Wij van Android zouden niet kunnen leven met zo'n standaard homescherm. Ook kan je lang niet zoveel naar eigen hand zetten als bij Android het geval is. Voor mij reden genoeg om een overstap naar iOS niet te overwegen. Toch heeft mijn omgeving wel merendeels Apple-apparaten. Het viel me op dat sommige zaken toch wel erg handig waren die op Android ontbreken of in een andere vorm geïntegreerd zijn.

Van een lange lijst koos ik uiteindelijk in mijn ogen de 7 meest aansprekende features van iOS die handig zouden kunnen zijn in Android. Voor het hele lijstje met uitleg en foto's / filmpjes kan je het beste het originele AW Poll artikel lezen.

In de comments lieten jullie netjes weten wat jullie van iOS vonden. Er waren ook een aantal mensen die zelfs de wissel van iOS naar Android hadden gemaakt, en dus perfect over deze poll konden meepraten. Erg leuk om te zien!

Uiteindelijk bleek in de uitslag toch wel een vrij eentonig beeld. Eigenlijk moeten we daar heel blij mee zijn, want het betekent dat we onze naam nog niet te hoeven veranderen in iOSwereld.nl. 37% van de bijna 500 stemmen ging namelijk uit naar dat Android prima was, en geen enkele feature van iOS hoefde over te nemen. Jullie zijn dus behoorlijk tevreden over Android vergeleken met iOS.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk