AW Poll: Ik ga op vakantie en ik neem mee...

AW Poll: Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Deze week staat Androidworld in het teken van vakantie. In deze themaweek kan je van alles van ons verwachten op het gebied van Android en vakantie. Van apps tot bluetoothspeakers, van tips tot het nuttig besteden van je vakantiegeld. De AW Poll hebben we ook in de vakantiemodus gezet, en je kan nu stemmen.

Themaweek vakantie

Of het nu een dagje weg is, een lang weekend op de camping, een midweek op een park of een lange vakantie naar een land met een geel of groen reisadvies, de voorpret begint al met het voorbereiden. Vandaar dat deze week alvast in het teken staat van de vakantie, want goed voorbereid op reis is het halve werk! We zullen deze week vooral veel apps bespreken die ontzettend handig zijn voor tijdens de vakantie, maar ook tips en vergelijkingen brengen over producten die je graag gebruikt tijdens je welverdiende vakantie. De wekelijks terugkerende AW Poll staat ook in het teken van de vakantie, het weekendje weg, of gewoon lekker thuis een weekje chillen.

Gerelateerde artikelen

AW Poll: Ik ga op vakantie en ik neem mee...

AW Poll

Wij zijn benieuwd wat jullie naast kleding en zonnebrand allemaal aan tech in de koffer stoppen! Je kan nu stemmen in de AW Poll hieronder! Laat je motivatie hiervoor in de reacties achter.

Themaweek op Androidworld

Deze AW Poll is onderdeel van de themaweek over vakantie op Androidworld. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram of Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk