AW Poll: hoe bescherm jij je telefoon tegen schade?

AW Poll: hoe bescherm jij je telefoon tegen schade?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Oeps, een ongeluk is ontzettend snel gebeurd. Voor je het weet, loopt je telefoon schade op na een pijnlijke ontmoeting met de aardkorst. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarmee we schade vermijden. Welke gebruik jij al?

Smartphones beschermen

Je zal het al vast hebben opgemerkt, maar telefoons hebben een scherm van glas, en in sommige gevallen ook een glazen achterkant. Daardoor vertonen ze al snel schade bij een val, en zo zo'n ongeluk is vroeg of laat onvermijdelijk.

In ons grote overzicht van smartphone-bescherming bespreken we alle mogelijke manieren waarop je een telefoon kan beschermen. We maken een onderscheid tussen een backcover-hoesje, een skin en een bookcase die openklapt. Verder heb je een plastic screenprotector of een tempered glass. Heeft je telefoon dan toch ernstige schade opgelopen, dan kan een verzekering mogelijk helpen om de schade te dekken.

Gerelateerde artikelen

AW Poll

Vier jaar geleden bleek al uit onze AW Poll dat er heel wat telefoons bij onze lezers sneuvelen bij een val. We zijn op de redactie dus erg benieuwd of we met zijn allen uit die nare ervaringen hebben geleerd en onze telefoons nu op allerlei mogelijke manieren beschermen.

Vink in de poll alle vormen van bescherming aan die jij gebruikt bij je telefoon en verduidelijk je antwoord in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk