AW Poll: het is nog niet afgelopen met HTC, of toch...?

AW Poll: het is nog niet afgelopen met HTC, of toch...?

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

HTC en Google

Na een periode van hardnekkige geruchten werd de overname van een deel van de smartphone-afdeling van HTC door Google bekend gemaakt. Een deel van het personeel en de patenten worden (niet-exclusief) overgenomen. Dit betekent dat Google zich verder kan gaan focussen op de ontwikkeling van toestellen van de Pixel, maar HTC blijft ook gewoon bestaan.

Op dit moment werkt HTC alweer aan een nieuw vlaggenschip, ze blijven dus ook gewoon toestellen op de markt brengen. Wel geven ze aan dat de portfolio 'gestroomlijnd' zal gaan worden. Dit betekent dat er minder toestellen uitgebracht gaan worden, maar smartphones maken zal het Taiwanese bedrijf blijven doen?

Uitslag

In de poll werd weer actief gestemd en ruim 1000 mensen hebben hun stem uitgebracht. De uitslag was redelijk verdeeld, alhoewel er slechts 12 procent overtuigd was dat HTC er weer helemaal bovenop komt. Anderen hopen dat van harte, maar de kans is niet meer zo groot en een kwart twijfelt, maar maakt zich er niet zo druk om.

Voor 30 procent van de stemmers is het duidelijk: einde oefening voor HTC...

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk