AW Poll: Heeft de nieuwe Realme GT 5G een goede prijs-kwaliteitverhouding?

AW Poll: Heeft de nieuwe Realme GT 5G een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vandaag heeft Realme zijn nieuwste vlaggenschip voor Nederland en België aangekondigd, een telefoon met "een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding". Wij zijn benieuwd of deze telefoon jouw interesse heeft gewekt, dus laat je stem achter in de nieuwe AW Poll.

Realme GT 5G

Met de Realme GT 5G wil Realme een betaalbare smartphone met high-end specificaties aanbieden, en dus voorzien is van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De telefoon is onder andere uitgerust met de krachtige Snapdragon 888 en een 120Hz Super AMOLED-display. Dat scherm ondersteunt tevens een verversingssnelheid van 120Hz. Hierdoor worden beelden veel soepeler weergegeven.

AW Poll: Heeft de nieuwe Realme GT 5G een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Ook op het gebied van snelladen is deze telefoon goed uitgerust. Hij laadt in 35 minuten op van 0 naar 100% met de meegeleverde oplader. Daarnaast heeft de GT een vingerafdrukscanner onder het scherm, een NFC-chip om contactloos mee te betalen en drie camera’s aan de achterkant. Dat zijn een 64 MP hoofdlens, een 8 MP groothoeklens en een 2 MP macrolens. De telefoon neemt video op in een maximale van 4K bij 60 fps. Daarnaast is er ondersteuning voor het nieuwe Bluetooth 5.2 en wifi 6e. Meer over deze nieuwe telefoon lees je in dit artikel.

De Realme GT 5G is verkrijgbaar in de kleuren Racing Yellow, Dashing Silver en Dashing Blue via onderstaande winkels. Je krijgt tijdelijk via cashback 100 euro retour.

AW Poll

Wij zijn benieuwd of deze telefoon volgens jou een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft, en dan gaan we uit van de adviesprijs van 599 euro. Laat je stem achter in deze poll en verduidelijk je mening in de reacties onderaan dit artikel.

Heeft de nieuwe Realme GT 5G een goede prijs-kwaliteitverhouding?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk