AW Poll: Google Pixel 6, wat is jouw indruk: top of flop?

AW Poll: Google Pixel 6, wat is jouw indruk: top of flop?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google maakte maandag heel wat informatie bekend over de Google Pixel 6 en de Pixel 6 Pro. We kregen de in totaal zes kleurenvarianten te zien, er kwam info over de aangepaste chipset en nog veel meer. Wat is jouw eerste indruk? Is hij top, flop of iets ertussen?

Google Pixel 6

Deze herfst gaat Google opnieuw twee toptoestellen presenteren met de Pixel 6 en Pixel 6 Pro. Recent onthulde het bedrijf veel informatie over de aankomende toptoestellen. De Pixel 6 en de Pro-versie komen elk in drie kleuren die al duidelijk op officiële beelden te zien waren. Opvallend is de horizontale cameraopstelling achterop.

Gerelateerde artikelen

De Pixel 6 en de Pro-variant delen dezelfde cameralenzen, alleen heeft de Pro-telefoon een extra periscoopcamera, goed voor 4x optische zoom. Verder ging de aandacht vooral naar de Tensor-processor, een zelfontworpen chipset die sterk zal inzetten op kunstmatige intelligentie en special Pixel-functies. We weten bijvoorbeeld dat de telefoon onscherpe beelden kan scherper maken, en Google teaset ook alvast functies rond spraakherkenning.

Een mogelijke domper op de feestvreugde is alleen dat Google zijn nieuwe telefoons nog steeds niet in de Lage Landen uitbrengt. Je zal ze dus opnieuw vanuit het buitenland en een doorstuurdienst moeten kopen, of je kan wachten tot ze via grijze import toch bij onze webshops belanden.

AW Poll

Wij willen dan ook weten wat jouw eerste indruk is van de apparaten nu er heel wat meer bekend is. Lijken ze jou wel wat en vind je ze 'TOP'? Misschien spreekt het uiterlijk of de functies jou helemaal niet aan en stem je op 'FLOP'? Verduidelijk ook waarom je ze wel of niet interessant vindt in de reacties onderaan dit artikel.

AW Poll: Google Pixel 6, wat is jouw indruk: top of flop?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk