AW Poll: Wat is het beste van 'Google Launch Night In' 2020?

AW Poll: Wat is het beste van 'Google Launch Night In' 2020?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Launch Night In

De Pixel 5 en de Pixel 4a 5G zijn officieel aan de wereld getoond tijdens het Launch Night In-evenement van Google, en dan wordt het tijd op terug te blikken op alle producten die zijn aangekondigd. De Pixel 5 en de 4a 5G zijn vormen uiteraard één van de hoofdrolspelers. Google kiest dit keer voor voordelige vlaggenschepen, maar wel telefoons die verschijnen met 5G. Daarnaast zet het bedrijf meer in op software en op de camera-ontwikkelingen van zijn Pixel 5.

Toch draait een Google-evenement niet enkel om telefoons, want er zijn ook smarthomeproducten aangekondigd, te beginnen met de Nest Audio. Je kan het apparaat gerust de spirituele opvolger noemen van de originele Google Home, maar tegelijk krijgt hij een stoffen afwerking, een flinke verbetering van de geluidskwaliteit en een toegankelijk prijskaartje.

Verder is ook de vierde generatie van Chromecast, genaamd de Chromecast met Google TV, een belangrijke aankondiging, zeker ook omdat hij komt met Google TV. Het populaire streamstickje is een stuk krachtiger geworden nu hij je domme tv kan omtoveren tot een smart tv met Android-apps. Verder komt hij ook nog eens met een handige afstandsbediening waarvan je de functies kan personaliseren.

AW Poll

Wij horen graag wat volgens jou de beste aankondiging was van Launch Night In. Is één van de nieuwe Pixels voor jou het meest integrerende product of kan je niet wachten om je oude Chromecast een flinke upgrade te geven? Laat je stem achter in de poll en verduidelijk ook je antwoord in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk