AW Poll: Galaxy S20, P40 Pro of OnePlus 8, naar welke kijk jij uit?

AW Poll: Galaxy S20, P40 Pro of OnePlus 8, naar welke kijk jij uit?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

2020-flagships

Gebogen schermranden, 120 Hz refreshrates en camera's met 10x optisch zoom. Het is allemaal slechts een kleine opsomming van wat ons de komende maanden te wachten staat wanneer de Xiaomi Mi 10, de Samsung Galaxy S20, de Huawei P40 Pro en anderen onze Nederlandse markt bestormen.

De Mi 10 gaat weer voor sterke specificaties voor een toegankelijke prijs, OPPO pakt mogelijk uit met een selfiecamera onder het scherm met de aankomende Find X2 en Huawei zal als eerste een periscoopcamera met 10x optische zoom introduceren. De Honor V30 Pro is alvast gelanceerd, maar hij krijgt een Europese versie onder de naam View 30.

Daarnaast komt Samsung met een verbeterde versie van zijn 108 MP hoofdcamera bij de S20-reeks, maar ook een vouwbare telefoon staat op de planning. Sony komt met luidsprekers die naar voren zijn gericht en een 3,5 mm audiojack. OnePlus kiest dan weer voor een extra camera en een verbeterd 120 Hz scherm. LG introduceert mogelijk vier camera's achterop bij de G9 ThinQ, maar de vingerafdrukscanner komt dit keer onder het scherm. Nokia zou dan weer een Snapdragon 855 verkiezen voor de 9.1 PureView en Motorola komt met meer vouwbare Razr-toestellen.

AW Poll

Het gaat erom stuiven wanneer op de MWC-beurs en de maanden die volgen de eerste vlaggenschepen van 2020 worden gelanceerd. Wij willen alvast van jou weten naar welke aankomende telefoon jij het meeste uitkijkt. Je kan uit onderstaande lijst een telefoon kiezen en vervolgens je stem uitbrengen. Laat ons ook in de reacties onderaan dit artikel weten waarom je voor dat toestel hebt gekozen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk