AW Poll: ben je geïnteresseerd in de Xiaomi Mi 11?

AW Poll: ben je geïnteresseerd in de Xiaomi Mi 11?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Xiaomi heeft zijn Mi 11 in Nederland en België gelanceerd. Wij zijn benieuwd of jullie geïnteresseerd zijn in dit nieuwe vlaggenschip.

Xiaomi Mi 11

De Xiaomi Mi 11 is een telefoon met zeer goede specificaties voor die, zo werd deze week bekend gemaakt, voor 849 euro naar Nederland komt. Voor dat bedrag krijg je onder andere de krachtige Snapdragon 888-chipset van Qualcomm, een 6,81 inch QHD AMOLED met een 120 Hz verversingssnelheid en een vingerafdrukscanner die ook de hartslag van gebruikers kan meten.

AW Poll: ben je geïnteresseerd in de Xiaomi Mi 11?

Ook op geheugen- en op cameragebied krijg je met de Mi 11 veel waar voor je geld. Er is 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslag in de telefoon aanwezig. Foto's en video's maak je met een 108 MP hoofdcamera, 13 MP groothoekcamera, 5 MP telemacrocamera of 20 MP selfiecamera.

Nu blijft het niet alleen bij de Mi 11, want Xiaomi is ook van plan om een Pro-versie en een Lite-versie van de Mi 11 uit te brengen. Er zal dus in verschillende prijssegmenten een telefoon van te kiezen Xiaomi zijn.

AW Poll: Xiaomi Mi 11

Wij zijn benieuwd welke variant van deze Xiaomi Mi 11-reeks jou het meest aanspreekt. Ga je voor de Mi 11 of wacht je liever op de Lite- of de Pro-versie ervan? Je kan uit onderstaande lijst een telefoon kiezen en vervolgens je stem uitbrengen. Laat ons ook in de reacties onderaan dit artikel weten waarom je voor die uitvoering hebt gekozen.

Ga je een Xiaomi Mi 11 kopen?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk