AW Poll: deze telefoon in de Galaxy S20-serie is jullie favoriet

AW Poll: deze telefoon in de Galaxy S20-serie is jullie favoriet

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

AW Poll: Galaxy S20

Samsung introduceert binnenkort de Samsung Galaxy S20-serie, op 11 februari om precies te zijn. In de toestelreeks, zitten in totaliteit drie telefoons - de Galaxy S20, Galaxy S20+ en de Galaxy S20 Ultra. Elk toestel bevindt zich uiteraard op zijn eigen prijspunt, waarbij de S20 Ultra het duurste model uit de toestelreeks wordt. Alle modellen krijgen in ieder geval Adaptive AMOLED-schermen met een 120Hz-verversingsfrequentie, met een beeldverhouding van 20:9. Verder kan de S20-reeks filmen in 8K (met 30fps). Ten slotte krijgen de Europese modellen de beschikking over Samsungs Exynos 990-chipset en 12 GB-werkgeheugen – het opslaggeheugen is uitbreidbaar naar max. 1TB.

Galaxy S20 AW Poll

In de AW Poll, neemt de Samsung Galaxy S20 Ultra (5G) duidelijk de overhand

In totaliteit waren er vijf modellen: de S20 (5G), S20+ (5G) en de S20 Ultra 5G waar jullie op mochten stemmen. Het is ons wel duidelijk welk model jullie voorkeur heeft: de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, met 191 stemmen (39,2 procent). Op de tweede plaats staat de Galaxy S20, met 69 stemmen (14,2 procent), met op de derde plaats de Galaxy S20 Plus – die 56 stemmen in ontvangst mocht nemen (11,5 procent). Twee andere modellen met 5G-ondersteuning, mochten minder stemmen van jullie in ontvangst nemen. Niet zo verrassend ook: gezien het afwezige 5G-netwerk, is het maar de vraag of Samsung de modellen in Nederland uitbrengt – daarnaast zijn de 5G-modellen mogelijk duurder.

Lancering is nabij

Van de 487 lezers die de AW Poll deze week hebben ingevuld, kwamen er 36 stemmen binnen voor ‘ik weet het nog niet’, en nog zo’n 80 stemmen van lezers die geen interesse hebben in de Galaxy S20-serie. Hoe het toestel er precies uit komt te zien, weten we inmiddels al: het toestel is afgelopen week op de gevoelige plaat vastgelegd. Alle specificaties liggen inmiddels ook al op straat, waardoor het simpelweg afwachten is of alle geruchten kloppen. Lang hoeven we niet meer op de lancering te wachten: Samsung introduceert zijn Galaxy S20-serie op dinsdag 11 februari – net voor MWC 2020.

Samsung Galaxy S11 renders

Zowel de Galaxy S20, als de S20 Plus zijn al meermaals op renders verschenen

Tijdens de lancering van de Samsung Galaxy S20, wordt ook een nieuw vouwbaar toestel verwacht, de Galaxy Z Flip: het eerste vouwbare toestel, dat in de verkoop zal gaan voor minder dan 1000 euro. Tegelijkertijd verwachten we nieuwe Galaxy Buds, in de vorm van de Galaxy Buds+. Volgens de eerdere geruchten, zouden de oortjes langer mee kunnen gaan op één batterijlading. Daarnaast zijn de oortjes, met de verbeterde geluidskwaliteit, beter geschikt voor audiofanaten. Zitten jullie klaar voor Samsung Unpacked 2020? Blijf dan zitten, en laat ons jouw verwachtingen voor het event weten.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk