AW Poll: deze technologie-producten zeulen jullie mee op vakantie

AW Poll: deze technologie-producten zeulen jullie mee op vakantie

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Met de aankondiging van De Speld dat het dit weekend gaat dooien, is de zomervakantie (en de zomer zelf) eindelijk in zicht. Androidworld kon niet achterblijven; op de redactie kwam de zomerstemming alvast naar boven, zo ook in de AW Poll. Vandaag lees je het antwoord op de vraag wat jullie allemaal meezeulen op vakantie, en nee: het zijn niet alleen telefoons.

Vakantie in zicht

We staan inmiddels aan de vooravond van de vakantieperiode. Een tijd om zowel binnen als buiten te genieten van de warmte en erop uit te gaan met vrienden of familie. Gelukkig kan er ook meer: steeds meer coronaregels worden versoepeld. Let er bij reizen naar het buitenland wel op dat je de noodzakelijke voorbereidingen treft, zoals het uitvoeren van een PCR-coronatest. Ga je binnen het Europese grondgebied op vakantie, dan kun je alle Europese coronaregels nalezen in de ‘Re-open EU’-app.

Gerelateerde artikelen

Voorbereiden op vakanties is echter veel meer dan het lezen van de coronaregels. Het begint ook bij het plannen van (wandel-)activiteiten, of het plannen van reizen met het openbaar vervoer in het buitenland. Voor menig technologieliefhebber kunnen technologische producten – zoals telefoons, speakers, oortjes, of een camera – niet missen van de paklijst.

Vergeet dus vooral niet van tevoren te bedenken wat je nodig gaat hebben en schrijf dit indien nodig op. En, als je dan toch aan het schrijven bent: denk ook aan alle opladers die nodig zijn. Niets is zo zuur als het vergeten van een oplader van je smartwatch, camera of een ander product, waardoor je 'm niet kan gebruiken.

AW Poll, dit nemen jullie mee

Mijn trolley zit voor zeker een kwart gevuld met technologische producten, van speakers tot aan een extra telefoon, hoofdtelefoons, opladers en een camera. Voor onze afgelopen AW Poll – die volledig in het teken stond van de aanstormende zomervakantie – vroegen wij jullie naar de producten die in jullie koffers, trolleys of rugzakken plaatsnemen. Uit de resultaten blijkt de telefoon het belangrijkst te zijn, die mag echt niet missen op vakantie. Een hoofdtelefoon of oortjes mogen ook niet missen, en jullie laden je apparaten graag bij met een powerbank voor op vakantie.

AW Poll: deze technologie-producten zeulen jullie mee op vakantie

Het bijhouden van (sport-)activiteiten mag ook niet missen voor jullie vakantie-uitstapjes, zo blijf je ook tijdens de warme vakantieperiode voldoende in beweging. ‘Androidworld lezers’ die zelfs geen telefoon meenemen op vakantie, zijn er blijkbaar niet of nauwelijks. Jullie hebben dus eigenlijk wel altijd een verbonden vakantie. Hopelijk gaan de meldingen wel op uit, zodat je zonder stress aan je vakantie kan beginnen.

Themaweek op Androidworld

Deze AW Poll is onderdeel van de themaweek over vakantie op Androidworld. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram of Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk