AW Poll: de reguliere Xiaomi Mi 11 bekoort jullie het meest

AW Poll: de reguliere Xiaomi Mi 11 bekoort jullie het meest

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Nadat Xiaomi zijn Mi 11 eind december al in China introduceerde, lanceerde het bedrijf de voorbije week de Mi 11 ook in Nederland en België. Een Mi 11 Pro en Mi 11 Lite zouden op komst zijn. Welke Mi 11-telefoon de Androidworld-lezers het liefst zouden kopen? Je leest het in de uitslag van de AW Poll.

Xiaomi Mi 11-serie

Xiaomi was de allereerste fabrikant wereldwijd om de Qualcomm Snapdragon 888 te gebruiken met zijn Mi 11-serie. Afgelopen week lanceerde Xiaomi, met de introductie van de Mi 11, ook een eerste Snapdragon 888-aangedreven telefoon. Het toestel krijgt in de Benelux een adviesprijs mee van 849 euro – daarmee ligt de prijs gelijk aan de gelijk gepositioneerde Samsung Galaxy S21.

AW Poll: de reguliere Xiaomi Mi 11 bekoort jullie het meest

Voor het prijskaartje van 849 euro krijg je op de Xiaomi Mi 11 een 6,81-inch scherm met een QHD+-resolutie, een 120 Hz-verversingsfrequentie en een vingerafdrukscanner in het OLED-paneel. Wat de vingerafdrukscanner van de Mi 11 – die wordt geleverd door Goodix – speciaal maakt, is dat hij ook je hartslag kan meten.

Intern bevat de Xiaomi Mi 11 verder 8 GB-werkgeheugen en 256 GB-opslaggeheugen. Achterop het toestel vind je verder een 108 MP-hoofdcamera, een 13 MP-groothoekcamera en tot slot vind je er een 5 MP-macrocamera. Voor de selfiecamera van de Mi 11 gebruikt Xiaomi een 20 MP-sensor. De batterij van de Mi 11 heeft tot slot een 4.600 mAh-capaciteit, die met 55 watt geladen wordt als je de meegeleverde snellader gebruikt.

Xiaomi zal het echter niet bij één toestel laten, zo blijkt uit geruchten die de afgelopen maanden de ronde hebben gedaan. Zo zal er naast de Mi 11 nog een Mi 11 Pro en Mi 11 Lite verschijnen. Recent verschenen er nieuwe foto's van de vermeende Mi 11 Pro, die een klein camerascherm achterop de telefoon lieten zien. Details van de Xiaomi Mi 11 Lite zijn momenteel nog schaars.

Gerelateerde artikelen

AW Poll: dit kopen jullie

Welke telefoon uit de Xiaomi Mi 11-serie jullie het liefst kopen? Wij vroegen het afgelopen week in de AW Poll, en geven vandaag het overzicht van de uitslag van de peiling. Op basis van de stemmen op de poll, blijkt dat het overgrote deel van de lezers die de Mi 11 overweegt kiest voor de reguliere Mi 11, dit geldt voor 24 procent van de lezers die een stem uitbrachten. Daaropvolgend blijkt de Mi 11 Pro een populaire keuze, met 20 procent van de stemmen. Voor de Xiaomi Mi 11 Lite moet 11 procentpunten worden afgedaald: deze telefoon blijkt slechts geliefd onder 9 procent van de potentiële Mi 11 kopers.

AW Poll: de reguliere Xiaomi Mi 11 bekoort jullie het meest

Dat de reguliere Xiaomi Mi 11 het populairst is onder de lezers die een stem hebben uitgebracht, is wellicht een gevolg van de lancering van het toestel. Details van de Mi 11 Pro en Mi 11 Lite zijn nog deels onbekend, bijvoorbeeld met betrekking tot de prijzen. Pas als deze toestellen gelanceerd zijn, ontstaat er een volledig beeld van welke toestellen in de Mi 11-serie het populairst zijn.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk