AW Poll: de gratis opslag in Google Foto's is niet meer, wat ben jij nu van plan?

AW Poll: de gratis opslag in Google Foto's is niet meer, wat ben jij nu van plan?

Vandaag is de dag dat er een einde komt aan de gratis opslag in Google Foto's. De meesten van jullie zullen daar niet meteen mee te maken krijgen, aangezien de opslagruimte nog niet volledig benut is. Wel zijn we benieuwd hoeveel je precies nog over hebt van deze waardevolle opslagruimte in Google Foto's. Tijd om te stemmen!

Wat ben jij van plan?

Een unieke functie van Google Foto's komt vandaag ten einde: de gratis en onbeperkte opslag van foto's en video's. Google zal de 15 GB aan gratis opslag die al met je Google-account komt gebruiken om je foto's en video's in de cloud te zetten. Is je opslag op, dan is het ook gedaan met de back-ups. Google geeft je nu de mogelijkheid om onder andere wazige foto's, screenshots en grote video's te verwijderen, zodat ze niet meetellen voor de opslag van in je Google-account. Hoe dat werkt, lees je hier. Er zijn ook andere manieren om opslagruimte vrij te maken en je kan natuurlijk ook kiezen voor een alternatieve clouddienst voor je foto's en video's, zoals een NAS.

AW Poll

Blijf jij voorlopig bij Google Foto's? Stap je over op een andere dienst? Wij zijn wij benieuwd wat je plannen zijn. Laat je stem achter in de poll en verduidelijk deze in de reacties onder het artikel.

Poll

Wat ben jij van plan nu Foto's niet meer gratis is?

Google Foto's
Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

Meer info

Lees meer over:
AW Poll

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties