AW Poll: Wat is de beste HTC-telefoon ooit? Acht genomineerden

AW Poll: Wat is de beste HTC-telefoon ooit? Acht genomineerden

Beste HTC-telefoons

HTC was het merk dat de eerste Android-telefoon heeft uitgebracht die ooit is verschenen, de HTC G1. Die staat voor de Androidworld-redactie in het geheugen gegrift, maar de we staken voor dit artikel de hoofden bij elkaar om de HTC-telefoons te nomineren die ons het meeste zijn bijgebleven. Zij maken een kans op de titel van 'Beste telefoon die HTC ooit heeft gemaakt'.

G1

T-Mobile G1

Iedereen heeft zo wel zijn eigen lievelingstoestel op de reactie. Claudia denkt terug aan de Nexus One, dat is het allereerste Nexus-toestel van Google dat door HTC werd ontwikkeld. Je kan hem beschouwen als een vroege voorvader van de huidige Pixels. Ik dacht dan weer meteen aan mijn eerste Android-toestel, de HTC Desire HD, met zijn sterke camera en relatief groot scherm.

Als we onze forumbaas Patrick vroegen om zijn favoriete telefoon, dan verwees hij naar zijn oudeHTC HD2 die zowel Android als Windows Mobile kon draaien. Een ander toestel dat niet kon ontbreken, was de HTC One M7 die het moet hebben van zijn premium behuizing en krachtige prestaties. Volgens Jeffrey is dit de telefoon die hij zou kiezen.

HTC Desire HD

HTC Desire HD

AW Poll

Toch zijn het niet wij die beslissen, want nu geven het woord aan jou. Stem op jouw favoriete HTC-telefoon uit deze lijst met genomineerden. We konden uiteraard niet elk toestel dat HTC ooit heeft gemaakt vermelden, maar we zijn erg benieuwd welke ontbrekende telefoon volgens jou de beste is. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
AW Poll

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties