AW Poll: beschem jij je Androidtoestel en hoe?

AW Poll: beschem jij je Androidtoestel en hoe?

Bescherm je smartphone

Hopelijk heb je het nooit meegemaakt maar je zal maar net een fonkelnieuwe dure smartphone ontvangen hebben en je laat hem vallen op de gewassen grindtegels op het terras. Het scherm in duizend barsten en doet pijn aan je portemonnee.

Vroeger zat er nog een dikke rand rondom de smartphone die het scherm beschermde tegen krassen en barsten wanneer het toestel op de grond zou vallen. Tegenwoordig willen we geen randen meer maar alleen scherm en niet alleen de voorzijde is van glas gemaakt maar ook de achterzijde. Alhoewel Gorilla Glass heel veel geweld aan kan, de onbreekbare smartphone moet nog gemaakt worden.

Daarom zijn er veel verschillende manieren waarop jij je smartphone kunt beschermen tegen het geweld van buitenaf. Dat begint met de screenprotector aan de voorzijde maar er zijn ook veel verschillende hoesjes te krijgen die je om het apparaat kunt doen. Hoesjes met of zonder klepjes, van siliconen of van leer, er is veel mogelijk.

AW Poll

In de onderstaande poll willen we van jullie weten welke vorm van bescherming jullie gebruiken voor je smartphone. De reden voor de keuze mag je in de comments achterlaten.

Lees meer over:
AW Poll

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties