AW Poll: hoe belangrijk is 5G voor jou?

AW Poll: hoe belangrijk is 5G voor jou?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vanochtend kregen de Google Pixel 4a 5G en Pixel 5 via de beveiligingsupdate van juni 5G-ondersteuning in Nederland. Wij zijn benieuwd of jullie al van dit snelle netwerk gebruik maken.

5G in Nederland

Het 5G-netwerk via de 700 MHz-band is vorig jaar in Nederland aangezet. KPN en T-Mobile waren de eerste providers en Vodafone bood eerder al vergelijkbare snelheden maar dan via het bestaande 4G-netwerk. De allergrootste prestatiewinst verwachten we overigens pas in 2021 of 2022. Dan wordt namelijk de 3,5 Ghz band geveild en kan mobiel internet twee tot drie keer zo snel worden. Ondertussen werken fabrikanten al snellere hardware die nog hogere downloadsnelheden aankunnen en ook budgettelefoons kunnen al van het snellere mobiele netwerk profiteren. Zo is er al voor 229 euro een 5G-telefoon.

Gerelateerde artikelen

De goedkopere Samsung Galaxy A22 komt met 5G-ondersteuning

De goedkopere Samsung Galaxy A22 komt met 5G-ondersteuning

AW Poll

Wij willen van jou weten hoe belangrijk het voor jou is dat je volgende telefoon 5G ondersteunt. Wil jij een telefoon die futureproof is vanwege 5G-ondersteuning of vind jij andere kenmerken zoals de camera en de software belangrijker? Vorig jaar stelden we jullie delfde vraag. We kunnen dus goed vergelijken of er ten opzichte van vorig jaar wijzigingen zijn. Laat je stem achter in deze poll en verduidelijk je mening in de reacties onderaan dit artikel.

AW Poll: 5G hoe belangrijk is 5G voor jou?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk