AW Poll: nieuwe functies beste aankondiging tijdens Google I/O 2018

AW Poll: nieuwe functies beste aankondiging tijdens Google I/O 2018

Google I/O 2018

Het zit er weer op en we zijn weer heel wat informatie rijker. De Google I/O is de jaarlijkse bijeenkomst waar Google de ontwikkelaars van apps en dergelijke bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen in de software van de verschillende diensten. Het hoogtepunt voor ons zit altijd meteen in het begin van het evenement. Tijdens de keynote krijgen we de meest belangrijke vernieuwingen te horen. Ook dit jaar was er weer genoeg om enthousiast over te zijn, maar welke aankondiging was nu de meest opzienbarende? We legden het jullie voor in de AW Poll en dit is de uitslag.

Uitslag AW Poll: wat vond jij de vetste aankondiging van Google I/O 2018?

Precies 400 lezers hebben een stem uitbracht in deze AW Poll en daar kwamen de volgende resultaten uit. Google Assistant is als grote winnaar uit deze verkiezing gekomen want meer dan 23% zegt dat de nieuwe functies in de slimme assistent de beste aankondiging tijdens Google I/O was. Op de tweede plaats met 16.5% staat het nieuws dat de Google Home en de Google Home Mini naar Nederland komen. Opzienbaar nieuws omdat Google Nederland eerst te kennen had gegeven dat de slimme speakers niet naar Nederland zouden komen. ook het vernieuwde Google Nieuws (10.3%) en de nieuwe functies van Google Foto's (7.8%) scoren goed. Vanzelfsprekend was er veel nieuws rondom Android P. Daarvan vonden jullie de nieuwe navigatiebalk en multi-task-scherm met 6.8% de vetste aankondiging. Vlak daarna kwam de Adaptive Battery met 6.5%, het minst populair was de Smart Reply-functie.

Uitslag AW Poll Google I/O 2018

Het is wel duidelijk dat de lezers van Androidworld zitten te wachten op het moment dat Google Asisstant in de Nederlandse taal is te gebruiken. Wij voorspellen dan ook dat deze slimme assistent vanaf dat moment Nederland en België zal gaan veroveren.

Lees meer over:
AW Poll

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties