AW Hangout #207: de OnePlus Nord, dichtbij delen en gaming-smartphones

AW Hangout #207: de OnePlus Nord, dichtbij delen en gaming-smartphones
Voor de verandering namen we de AW Hangout maar eens op maandagochtend op. Of dat verschil maakt is aan jullie om te beoordelen. In ieder geval bespreken we weer een flink aantal onderwerpen!

AW Hangout #207

De OnePlus Nord is officieel onthuld en met dit toestel wil OnePlus een brug slaan naar iedereen die iets minder budget (over) heeft voor een smartphone. Claudia is het toestel aan het testen en we bespreken de kansen voor dit toestel in de uitzending.

OnePlus Nord Blue Marble

Tik op de afbeelding om het gif'je af te spelen

Ook bespreken we de nieuwe functie Dichtbij delen of Nearby Sharing. Het idee is niet nieuw want het stond eerder bekend als Android Beam. In plaats van NFC werkt het nu met Bluetooth en wifi en het laat je heel eenvoudig bestanden delen.

Sebastien heeft Alpaca's geaaid en was heel blij dat hij het gewoon weer over tech kon hebben. Hij bespreekt het fenomeen gaming-smartphones. Zitten we daar nu echt op te wachten of valt dit product tussen het wal en het schip. 

AW Hangout #207 beluisteren

Je kunt de podcast onder andere via deze apps beluisteren:

Spotify

Soundcloud

iTunes 

Stitcher 

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, door te zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is (sinds kort) ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt, leggen we in dit artikel uit.

Lees meer over:
AW Hangout

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties