AW Hangout #195: Trends 2020, wat is de beste bank-app en WhatsApp als uniforme messenger

AW Hangout #195: Trends 2020, wat is de beste bank-app en WhatsApp als uniforme messenger

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

De AW Hangout staat voor jouw wekelijkse dosis informatie over Android en alles er omheen. Aflevering 195 staat klaar om beluisterd te worden.

AW Hangout #195

Sebastien heeft in zijn glazen bol gekeken en de trends voor het komende jaar opgeschreven. Hij leest ze voor en Claudia en Dim geven commentaar. Verder hebben we het over de plannen van Facebook om alle verschillende berichtendiensten samen te voegen. De uitsmijter is het verdwijnen van Wunderlist (wat overigens geen indruk maakt op Claudia).

Wunderlist

AW Hangout #195 beluisteren

Je kunt de podcast onder andere via deze apps beluisteren:

Spotify

Soundcloud

iTunes 

Stitcher 

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, door te zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is sinds kort ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt leggen we in dit artikel uit.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk