AW Hangout #189: De Pixel 4 XL heeft een groot voorhoofd en blinde liefde voor Samsung?

AW Hangout #189: De Pixel 4 XL heeft een groot voorhoofd en blinde liefde voor Samsung?
In de AW Hangout van deze week, praten Dim en Claudia over de Google Pixel 4 XL. Wat zijn de eerste indrukken na een paar dagen gebruik. Daarnaast hebben we het over merkentrouw: een artikel over dit onderwerp, deed de discussie oplaaien.

AW Hangout #189

De Google Pixel 4 XL is in Duitsland opgehaald en Claudia heeft hem nu een paar dagen in gebruik. Dat is lang genoeg om er de eerste indrukken van te vertellen in de podcast van deze week. 

Daarnaast halen we een artikel aan dat we de afgelopen week publiceerden, waar flink over gediscussieerd werd. Het artikel ging over de merkliefde voor producenten als Samsung en Apple. Niet iedereen was het met elkaar eens, en in de podcast hoor je wat wij ervan vinden.

AW Hangout #189 beluisteren

Je kunt de podcast onder andere via deze apps beluisteren:

Spotify

Soundcloud

iTunes 

Stitcher 

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, door te zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is sinds kort ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt leggen we in dit artikel uit.

Lees meer over:
AW Hangout

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties