AW Hangout #185: Honor 20, Google Stadia en Google pusht RCS nu echt

AW Hangout #185: Honor 20, Google Stadia en Google pusht RCS nu echt

AW Hangout #185

Vanuit een rommelige studio weer een aflevering van de AW Hangout. In deze uitzending hebben we het natuurlijk even over Huawei. Daarnaast bekijken we de Honor 20 welke door Sebastien gebruikt is. Ook hebben we het over het laatste nieuws wat betreft Google Stadia. Gaat deze dienst echt slagen om de gamer aan zich te binden? Als laatste pakken we het laatste nieuws rondom de zogenoemde opvolger van SMS genaamd RCS op. Google is namelijk het wachten op de providers beu en gaat er nu zelf werk van maken.

AW Hangout #185 beluisteren

Je kunt deze podcast onder andere via deze apps beluisteren:

> Soundcloud

> YouTube

> iTunes

> Stitcher

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is sinds kort ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt leggen we in dit artikel uit.

Lees meer over:
AW Hangout

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties