AW Hangout #173: In gesprek met Wout Martens van Nokia Benelux

AW Hangout #173: In gesprek met Wout Martens van Nokia Benelux

HMD Global in de AW Hangout

HMD Global heeft een klein team waarmee het het merk Nokia in de Benelux vertegenwoordigt. Wout Martens is samen met Stefan de Clerck de kern van dit team dat sinds twee jaar dag en nacht werkt aan het merk Nokia. Wout is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie en werkte voordat HMD Global de naam Nokia ging gebruiken voor het produceren van smartphones en feature-phones ook al voor Nokia. We hebben dus te maken met een werknemer die zeer gepassioneerd is over het merk en dat merk je wanneer je de podcast luistert.

We spreken over het succes van HMD Global en waar dat vandaan komt. De afgelopen jaren ging niet alles goed en Wout vertelt ons een paar mooie anekdotes. Hij kwam niet alleen voor de koffie en de gezelligheid want hij nam ook de nieuwe Nokia 7.1 en de nieuwe Nokia draadloze oordopjes mee. In de podcast bespreken we deze producten en vragen we tussendoor ook nog even of Nokia de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting in de toekomst ook gaat verwijderen van hun smartphones.

Wout Martens HMD Global

Links: Wout Martens Rechts: AW-redacteur Sebastien Marien

AW Hangout #173 beluisteren

Je kunt deze podcast op allerlei manieren beluisteren. Zo kun je hem vinden op Soundcloud, YouTube, iTunes, Stitcher of zoek ons op via jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts. Gebruik je geen podcast-app dan kun je hem hier direct beluisteren, wil je hem downloaden om offline te luisteren dan klik je hier.

Nokia 7.1
3060 mAh
5.84 inch - 2244 bij 1080 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 636

Meer info

Nokia 7.1
3060 mAh
5.84 inch - 2244 bij 1080 px
32/64 GB
Qualco Snapdragon 636

Meer info

Lees meer over:
AW Hangout

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer