Androidworld organiseert een AW Viewing Party tijdens Google I/O

Androidworld organiseert een AW Viewing Party tijdens Google I/O

Google I/O 2019

Google I/O is altijd één van de twee jaarlijkse hoogtepunten op Google-gebied, naast het Made by Google-event in het najaar. Bij Made by Google staat hardware centraal, terwijl bij Google I/O, dat op 7 mei begint, veelal nieuwe zaken op softwaregebied worden gepresenteerd.

Zo is er op 7 mei om 19 uur de belangrijkste keynote, geleid door CEO Sundar Pichai, waar we meer nieuws over Android Q hopen te zien. In de dagen erna volgen evenementen over de gamestreamingdienst Stadia, Material Design, Chrome, Donkere thema's, Google Assistent, 'Wat is nieuw in Android?', augmented reality voor Google Maps, gaming, Google Coral en nog veel meer. Alhoewel... de Pixel 3a en de Pixel 3a XL, de goedkopere Pixel-toestellen, worden volgens de laatste berichten ook op Google I/O officieel onthuld. Het lijkt er dus op dat we tijdens deze editie op zowel software als hardware worden getrakteerd.

Google I/O 2019

Tik op de afbeelding

Viewing party

Vorig jaar hebben we een Made by Google Viewing Party georganiseerd en dat is zowel ons als alle aanwezigen zeer goed bevallen. Vandaar dat we dit jaar de eerste Viewing Party op 7 mei tijdens de belangrijkste keynote om 19 uur gaan organiseren. We hopen jou hier ook te mogen ontvangen!

Foto van de studio

Wat is de bedoeling ?

Het complete programma is nog niet helemaal definitief maar we kunnen in ieder geval alvast melden dat op 7 mei om 18.15 uur gaan de deuren open gaan. Dan ontvangen we je met open armen op ons kantoor in Haarlem. Om 19.00 uur start het officiële programma en dan zullen we met zijn allen naar de livestream met Sundar Pichai in de hoofdrol gaan kijken. Uiteraard ligt er voor iedereen ook een goodiebag klaar.

Wil je ons vergezellen tijdens onze AW Google I/O Viewing Party? Schrijf je dan hieronder alvast in. Vervolgens ontvang je binnen de week een officiële uitnodiging met alle informatie die je nodig hebt.

Zin om te komen? Geef je hier op

Ben je erbij? Geef je dan op via dit Google Formulier. Alle overige details zullen we ruim van tevoren met alle aanwezigen delen.

Google I/O 2018
In de officiële Google I/O-app kun je het schema bekijken van Google's grootste ontwikkelaarsconferentie, maar ook livestreams bekijken en locaties vinden van G ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties