AW Beta Team zoekt smartphonetesters: ben jij ervoor in de wieg gelegd?

AW Beta Team zoekt smartphonetesters: ben jij ervoor in de wieg gelegd?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Androidworld geeft zijn lezers de kans om zelf telefoons te testen onder begeleiding van de redactie. Het AW Beta Team bestaat uit Androidworld-fans die helemaal gek zijn op telefoons én schrijven over telefoons. Ben jij ervoor in de wieg gelegd?

AW Beta Team

Androidworld laat weer enkele nieuwe leden toe in zijn AW Beta Team, dat is de groep van vrijwillige testers die reviews schrijft over smartphones. Al twee jaar lang worden de leden van het AW Beta Team door de redactie begeleid om zelf telefoons te testen en er vervolgens over te schrijven in interessante reviews. Eentje zoals deze, of deze en zeker ook deze.

Beta-testers kunnen rechtstreeks vragen stellen aan de Androidworld-redactie in een Google Chat-groep en ze gebruiken een handig instructiedocument om hun uitgebreide ervaringen met de smartphones neer te schrijven. Leden van het AW Beta Team zijn niet alleen smartphonefanaten, maar kunnen ook met verzorgde taal en een rijke woordenschat alles over hun testtoestellen uitleggen.

Gerelateerde artikelen

Belangrijk is wel dat je bij AW Beta geen telefoons cadeau krijgt. We verwachten dat AW Beta-leden zich enkel aanmelden omdat ze graag telefoons testen en van schrijven houden. Je krijgt dus de kans om smartphones gedurende een afgesproken tijd te gebruiken, en daarna worden ze weer met de post verzonden. Uiteraard draaien testers nooit zelf op voor de verzendkosten.

Het AW Beta Team-bestaat inmiddels twee jaar

Het AW Beta Team-bestaat inmiddels twee jaar

Stel jezelf kandidaat

Wil jij ook dolgraag als eerste de nieuwste modellen van smartphones uitproberen en jezelf helemaal in het product verdiepen? Stel jezelf dan kandidaat als AW Beta-tester en misschien mag jij wel samenwerken met de redactie om telefoons te testen.

Volg deze stappen:
  • Gebruik het contactformulier van Androidworld
  • Stel jezelf voor en vertel daarbij over de telefoon(s) die je vandaag gebruikt
  • Leg ons uit wat jouw ervaring is met Androidworld. Hoe lang volg je ons?
  • Vertel tot slot waarom wil je graag lid worden van het AW Beta Team

Plaatsen in het AW Beta Team zijn helaas beperkt, maar als je niet meteen lid wordt, wil dat zeker niet zeggen dat we je kandidatuur zijn vergeten. Je kan mogelijk op een later moment nog een e-mail verwachten van Androidworld als we denken dat je een geschikte Beta-tester bent.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk