AW Beta Team zoekt tester voor Motorola One Action

AW Beta Team zoekt tester voor Motorola One Action

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola One Action

De One-reeks van Motorola bestaat uit telefoons die allemaal een bijzondere eigenschap hebben. De One Zoom heeft een 3x optische zoom-camera, terwijl de One Action uitpakt met een eigen actiecamera, waardoor hij geschikt is om filmpjes te schieten in volle beweging. Het gaat in feite om een 16 MP groothoekcamera die beelden neemt in een brede hoek van 117 graden.

Androidworld wil graag zijn community inschakelen om de ideale tester te vinden voor de One Action. We werken al een tijdlang met onze AW Beta Team-testers samen die telefoons uitgebreid op de korrel nemen en erover schrijven in reviews op Androidworld. Voor de One Action zoeken we in het bijzonder een tester die met de actiecamera aan de slag gaat tijdens zijn sportieve activiteit. Neem een filmpje met de 16 MP camera en zet het op YouTube, zodat we het kunnen gebruiken als onderdeel van de review.

Stel je kandidaat

Ben jij uitermate geschikt om de One Action te gaan testen? Laat het ons dan weten in dit forumbericht. We gaan morgen contact opnemen met de tester die we geselecteerd hebben, en alle andere Androidworld-lezers kunnen in de komende weken aan een review van de Motorola One Action hier op Androidworld verwachten.
Afbeelding van de Motorola One Action

Motorola One Action

De Motorola One Action is beschikbaar in de kleuren grijs en wit voor een aanschafprijs vanaf 199 euro.

Hier vind je nog meer prijzen maar dan in combinatie met een abonnement.

[tds=7278]

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk