AW Adventskalender (dag zeven): Luisteren zonder bijgeluiden

AW Adventskalender (dag zeven): Luisteren zonder bijgeluiden
De eerste week van de AW Adventskalender zit er op. We houden lekker het tempo er in want vakje zeven staat al weer open voor je!

Kom van de trap af en open vakje zeven!

Dit product komt uit de fabriek van OPPO, maar het is geen smartphone. Weet jij wat het is?  Maak snel vakje zeven open!

Naast vakje zes maak je vandaag nog kans op de producten achter vakje vijf en zes. Je maakt dus nog steeds kans op de prijzen die achter deze deurtjes zitten! Ga naar onze AW Adventskalender en doe mee

Winnaars

De winnaars van elke weggeefactie zullen door de computer gekozen worden. Iedereen maakt evenveel kans. In de onderstaande AW Alert zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Ze ontvangen natuurlijk ook een e-mail van ons.

Aw Adventskalender

Hoe werkt de AW Adventskalender?

Elke dag opent er een vakje op onze AW Adventskalender en maak jij kans op een smartphone, smartwatch of speaker die achter dat luikje zit. Zo tellen we de 24 dagen naar kerst 2019 af.

AWY Kerst bordjes2

Schrijf je in en maak elke dag kans op prijzen

Om mee te dingen naar een prijs in een weggeefactie of kortingsactie, moet je in sommige gevallen wel iets doen. We beloven dat je er geen marathon voor hoeft te lopen. Het is wel verstandig om je in te schrijven voor de dagelijkse herinnering die we per e-mail versturen. 

Kun je het onderstaande formulier niet zien, klik dan hier.

Ontvang elke dag de AW Adventskalender Alert!

* verplicht

Vanwege de GDPR moet je de onderstaande keuze aanvinken. Hiermee geef je Androidworld Media BV toestemming jou te mailen.

Je kan je op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Bezoek onze website voor informatie over onze privacypraktijken.

Wij gebruiken Mailchimp als ons nieuwsbriefplatform. Hier lees je meer over de privacy op Mailchimp

Photo by cottonbro from Pexels

Lees meer over:
Site nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties