AW Adventskalender (dag vier): dan weet je wel hoe laat het is

AW Adventskalender (dag vier): dan weet je wel hoe laat het is
We zijn aanbeland op dag vier van de AW Adventskalender. Na een smartphone, tandenborstel en een digitaal notitie-apparaat hebben we weer een nieuwe gadget voor je die je kan winnen.

Vakje 4, vertel me wat is uw geheim...

Het leuke van de AW Adventskalender is dat de producten die we weggeven erg divers zijn. Het product achter vakje vier hebben we dan ook nog niet eerder gehad. Kijk snel op de pagina van de AW Adventskalender om mee te doen met de weggeefactie

Naast vakje drie maak je vandaag nog kans op de producten achter vakje twee en drie. Dus wil je een Oral B Genius X winnen of dat mooie product van Royole? Ga dan naar onze AW Adventskalender en doe mee

Aw Adventskalender

Hoe werkt de AW Adventskalender?

Elke dag opent er een vakje op onze AW Adventskalender en maak jij kans op een smartphone, smartwatch of speaker die achter dat luikje zit. Zo tellen we de 24 dagen naar kerst 2019 af.

AWY Kerst bordjes2

Schrijf je in en maak elke dag kans op prijzen

Om mee te dingen naar een prijs in een weggeefactie of kortingsactie, moet je in sommige gevallen wel iets doen. We beloven dat je er geen marathon voor hoeft te lopen. Het is wel verstandig om je in te schrijven voor de dagelijkse herinnering die we per e-mail versturen. 

Kun je het onderstaande formulier niet zien, klik dan hier.

Ontvang elke dag de AW Adventskalender Alert!

* verplicht

Vanwege de GDPR moet je de onderstaande keuze aanvinken. Hiermee geef je Androidworld Media BV toestemming jou te mailen.

Je kan je op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Bezoek onze website voor informatie over onze privacypraktijken.

Wij gebruiken Mailchimp als ons nieuwsbriefplatform. Hier lees je meer over de privacy op Mailchimp

Photo by Anderson W Rangel on Unsplash

Lees meer over:
Site nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties