AW Adventskalender (dag 14): 'get your game face on'

AW Adventskalender (dag 14): 'get your game face on'

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Achter vakje veertien zit een product waar je heel lang mee van huis kunt. Waarom? Doe gewoon mee met de AW Adventskalender en dan zul je het vanzelf zien.

Vakje veertien is open! 

Vrijdag de dertiende zijn we zonder kleerscheuren doorgekomen en het is weer weekend. Genoeg tijd om eens een leuk spelletje te spelen. Maak snel het veertiende vakje open om de beste gadget om te gamen te winnen!

Naast het veertiende vakje, maak je vandaag nog steeds kans op de producten achter het twaalfde en dertiende vakje! Ga naar onze AW Adventskalender en doe mee

Winnaars

De winnaars van elke weggeefactie, zullen door de computer gekozen worden. Iedereen maakt evenveel kans. In de onderstaande AW Alert zullen de winnaars bekendgemaakt worden. Ze ontvangen natuurlijk ook een e-mail van ons.

Aw Adventskalender

Hoe werkt de AW Adventskalender?

Elke dag opent er een vakje op onze AW Adventskalender en maak jij kans op een smartphone, smartwatch of speaker die achter dat luikje zit. Zo tellen we in 24 dagen af naar kerst 2019.

AWY Kerst bordjes2

Schrijf je in en maak elke dag kans op prijzen

Om mee te dingen naar een prijs in een weggeefactie of kortingsactie, moet je in sommige gevallen wel iets doen. We beloven dat je er geen marathon voor hoeft te lopen. Het is wel verstandig om je in te schrijven voor de dagelijkse herinnering, die we per e-mail versturen. 

Kun je het onderstaande formulier niet zien, klik dan hier.

Ontvang elke dag de AW Adventskalender Alert!

* verplicht

Vanwege de GDPR moet je de onderstaande keuze aanvinken. Hiermee geef je Androidworld Media BV toestemming jou te mailen.

Je kan je op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Bezoek onze website voor informatie over onze privacypraktijken.

Wij gebruiken Mailchimp als ons nieuwsbriefplatform. Hier lees je meer over de privacy op Mailchimp

Photo by cottonbro from Pexels

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk