Motorola One Power of Moto Z3: welk toestel gaat Motorola op 2 augustus presenteren?

Motorola One Power of Moto Z3: welk toestel gaat Motorola op 2 augustus presenteren?

Frank Holdijk

door Frank Holdijk

Laatst geüpdatet

Aankondiging

Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat dat Motorola zijn Motorola Z3 Play introduceerde. Dit toestel werd op 6 juni in Brazilië officieel aan de wereld getoond. Motorola laat echter weten dat er iets groots aan zit te komen. In een woordvoerder van Lenovo heeft aangegeven dat we 2 augustus in onze agenda's moeten vrijhouden.

"Mark your calendar. On August 2, we’re making a big announcement at Motorola’s HQ in Chicago. Say “hello” to a whole new way to connect, stream, download, video chat, and more. Are you ready?"

De aankondiging lijkt hoog van de toren te blazen. "Een compleet nieuwe manier om verbinding te maken."

Nu hebben we wel een vermoeden van wat er zou kunnen komen. De laatste weken sijpelt er steeds meer nieuws binnen over een nieuw Android One-toestel, de Motorola One Power. De specificaties zijn al gelekt en als ze kloppen dan wordt dit toestel voorzien van een randloos scherm en een notch. De One Power wordt waarschijnlijk aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 636-chipset. Nu beschikt de Z3 Play ook al over deze processor.

De Motorola Z3 Play was al te zien op gelekte foto's in januari en werd toen samen met de Motorola Z3 en de 5G Moto Mod gespot. De Moto Z3 Play is inmiddels bekend en zijn specificaties lieten ook al het vermoeden achter dat er nog een vlaggenschip aan zit te komen. De Z3 Play beschikt over een aardige, maar toch echt middensegment, Qualcomm Snapdragon 636-chipset.

Foto van de vermoedelijke Moto Z3-serie

Vorig jaar werd de Moto Z2 ook rond dezelfde tijd gelanceerd en deze beschikte toen over de Qualcomm Snapdragon 835-chipset. Het wachten is dus eigenlijk op de Motorola Z3 met een Qualcomm Snapdragon 845-chipset aan boord.

Een andere mogelijkheid is dat op het evenement de 5G Moto Mod gelanceerd wordt. Deze Mod zou het 5G-radio mogelijk maken en je zou kunnen zeggen dat dit wel een nieuwe manier is om verbinding te maken. Je kunt met de Mod alleen niet chatten, dus misschien wordt er meer dan één apparaat onthuld. Misschien worden de 5G Moto Mod, Motorola Z3 en Motorola One Power allemaal gepresenteerd. Het is is gissen en we zullen nog even geduld moeten hebben tot 2 augustus.

Bron: DroidLife

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk