Arrow smartwatch kan 360 graden foto's maken

Arrow smartwatch kan 360 graden foto's maken

Maarten Blonk

door Maarten Blonk

Laatst geüpdatet

Arrow smartwatch

De Arrow smartwatch probeert iets unieks toe te voegen, vooral de camera wordt naar voren geschoven als unique selling point. Deze is te vinden in de draaibare rand van de Arrow en kan 360 graden draaien, waarbij er dus altijd uit de juiste hoek gefotografeerd kan worden aldus de makers. Ook de gebruikte camera een stevige zijn, 8 megapixels maar liefst die ook nog eens kan opnemen in HD-kwaliteit. Verder heeft de Arrow smartwatch verschillende trackers aan boord, waaronder een hartslagmeter en pedometer. Het uiteindelijke exemplaar zou wel eens op Android Wear kunnen draaien, maar daar ze nog niet helemaal duidelijk over. Opladen zal draadloos gaan via een Qi-standaard. Meer informatie op de website van Arrow smartwatch.

Naast de camera is ook het ronde design opvallend, dit zagen we eerder bij de Moto 360 en viel erg in de smaak bij het grote publiek.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de Arrow in ontwikkeling en concrete informatie over een datum en prijs is er nog niet.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk