Archos Hello is een Smart Display met Google Assistant

Archos Hello is een Smart Display met Google Assistant
Tijdens de CES in Las Vegas heeft Google in samenwerking met een aantal producenten de komst van Smart Display's aangekondigd. Smart Display's zijn te vergelijken met een Google Home maar dan met een scherm. Archos zal tijdens het MWC ook een Smart Display laten zien genaamd Hello.

Archos Hello

Tijdens de CES in Las Vegas was Lenovo de eerste producent die een Smart Display liet zien aan de bezoekers. Tijdens het MWC dat over enkele dagen gaat beginnen verwachten we meer van dat soort producten te zien. Archos kan niet wachten tot de beurs begint en heeft nu zijn nieuwste product naar buiten gebracht.

De Archos Hello is een Smart Display of slim scherm voorzien van Google Assistant. Er zullen twee versies van het product uitkomen, een model met een 8,4 inch Full HD-scherm en een model met een 7,0 inch HD-scherm. Het apparaat draait op een quad-core processor met 2 GB aan werkgeheugen en je kunt er 32GB op opslaan. Het apparaat draait Android 8.0 Oreo maar we weten niet of daar een softwarelaag van Archos overheen ligt. De Hello zal hetzelfde kunnen als de Google Home met als extra dat je het scherm kunt gebruiken om content te bekijken van het web of YouTube of te bellen via Google Duo. Mocht het scherm niet groot genoeg zijn dan kun je het altijd nog op je televisie bekijken via Google Cast.

Archos hello

Het design van de Archos Hello zit er heel erg leuk uit. Dit is een product dat prominent in je kamer aanwezig zal zijn dus dan moet het wel het aankijken waard zijn. Bedenk wel dat het geen echte foto's zijn maar renders (tekening gemaakt door computer) maar ze maken wel duidelijk dat je het apparaat op twee manieren kunt neerzetten. Daarnaast heeft de voor- en achterzijde een mooie strakke afwerking waar onder andere hout als materiaal is gebruikt.

Archos Hello achter

Archos Hello

Beschikbaarheid

De Archos Hello zal aankomende zomer in de verkoop gaan. De 7 inch-versie zal  €129,99 gaan kosten en de 8,4 inch-versie zal  €179,99 gaan kosten. We hopen dit product tijdens het MWC van dichtbij te kunnen bekijken.

Bron: Archos

Lees meer over:
Archos

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer