Androidworld-nieuws en community, volg hier je favoriete Androidwebsite

Androidworld-nieuws en community, volg hier je favoriete Androidwebsite

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het Androidworld-nieuws lees je via de website of via de AW Reader, maar wist je dat wij ook op sociale media en in verscheidende (podcast)apps (over)actief zijn? Je kan ons dus op verschillende manieren volgen en in dit artikel vind je een compleet overzicht.

Androidworld

Androidworld-nieuws lees je via de (mobiele) website of via de AW Reader. Dat is niet de enige manier om je dagelijkse Android-nieuws te volgen want we zijn ook (zeer) actief op sociale media en apps. Hieronder vind je een mooi overzicht van alle netwerken, kanalen en apps waar we actief zijn. Zo is er voor ieder wat wils.

We horen graag waar je ons volgt en bij welke platformen je je nog hebt aangesloten. Laat het ons weten in de reacties!

Volg Androidworld op sociale media

Androidworld op sociale netwerken én Telegram:

Twitter
YouTube
Instagram
Androidworld Instagram

Androidworld Instagram

Facebook
LinkedIn
TikTok
Telegram
Facebook-pagina van Androidworld

Facebook-pagina van Androidworld

De Androidworld-community

We brengen niet alleen nieuws, Androidworld staat ook voor een hechte community en je kan op verschillende platformen hieraan meedoen:

De Androidworld-sporters

Veel Androidworld-fans (en een aantal redactieleden) zijn fanatieke sporters. Volg ons en de Androidworld-community op Fitbit en Strava.

Androidworld-nieuws en community, volg hier je favoriete Androidwebsite

De Androidworld Hangout

Je kunt de podcast onder andere via deze apps beluisteren:

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, door te zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt, leggen we in dit artikel uit.

AW Reader - Androidworld

AW Reader - Androidworld

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..

Originele publicatiedatum: 14 november 2019 / Opnieuw gepubliceerd: 2 juni 2021

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk