Android Wear krijgt offline muziek en watchfaces, eindelijk

Android Wear krijgt offline muziek en watchfaces, eindelijk

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Android Wear

Android Wear is nog volop in ontwikkeling en op de Duitse Googleblog wordt uit de doeken gedaan welke functies we dit jaar nog kunnen verwachten. Zo zullen Android Wear-devices ondersteuning krijgen voor GPS en ook wordt het mogelijk offline muziek te luisteren. Dit is vooral erg handig als je onderweg bent of bij bijvoorbeeld het hardlopen, zo hoef je geen extra device mee te nemen en ben je niet afhankelijk van een internetverbinding.

Watchfaces

De andere nieuwe functie van dit wearable-systeem had er eigenlijk al direct in moeten zitten: watchfaces. Hiermee is het mogelijk de klok op het toestel aan te passen en allerlei andere watchfaces te downloaden. Hierdoor krijgt het device direct een compleet nieuwe look, een veelgebruikte functie van een smartwatch. Wanneer deze update van Android Wear zal komen werd niet duidelijk aangegeven, in ieder geval dit jaar, waarbij de geruchten van 15 oktober uitgaan. Dit zullen we onder andere gaan zien op de Moto 360 en de LG G Watch R.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk