Deze Android-smartphones doen mee aan het Android Q-bètaprogramma

Deze Android-smartphones doen mee aan het Android Q-bètaprogramma

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Android 10 Q bètaprogramma

Bij de lancering van de eerste en de tweede bètaversie van Android P vorig jaar, mochten er naast de Pixel-toestellen, ook andere telefoons deelnemen aan het officiële bètaprogramma zoals de OnePlus 6, Nokia 7 Plus en de Xiaomi Mi Mix 2S. Aan de derde bèta van Android 10 Q doen er nu in totaal 21 apparaten van 13 fabrikanten die mee, variërend van fabrikanten als Nokia, OPPO tot Asus en Xiaomi en natuurlijk de Pixel-telefoons.

Hieronder vind je alle Androidtelefoons die de bètaversies van Android 10 Q kunnen testen. Google heeft ze hier ook vermeld.

> ASUS Zenfone 5Z
> Essential Phone
> Huawei Mate 20 Pro
> LG G8
> Nokia 8.1
> OnePlus 6T
> OPPO Reno
> realme 3 Pro
> Sony Xperia XZ3
> TECNO SPARK 3 Pro
> Vivo X27
> Vivo NEX S
> Vivo NEX A
> Xiaomi Mi 9
> Xiaomi Mi MIX 3 5G

Nieuwe functies testen

Heb je één van deze telefoons in je bezit? Dan kun je nu alvast aan de slag met Android Q. Hierin vind je veel nieuwe functies zoals de systeembrede nachtmodus, nieuwe gestures voor het navigeren, Focus Mode in Digital Wellbeing, Smart Reply vanuit elke berichten-app en nog veel meer.

Wil je deze nieuwe bètaversie van Android Q testen? In dit artikel lees je hoe je aan het bètaprogramma mee kunt doen. Bedenk wel dat deze Androidversie officieel niet voor gebruikers bestemd is en dat ze veel stabiliteitsproblemen met zich meebrengt.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk