Android Pie rolt uit voor deze Huawei- en Honor-smartphones

Android Pie rolt uit voor deze Huawei- en Honor-smartphones

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Huawei en Honor zijn gestart met de uitrol van EMUI 9.0 gebaseerd op Android 9.0 Pie voor diverse toestellen.

Android 9.0 Pie en EMUI 9.0

De smartphones van Honor en Huawei die in aanmerking kwamen voor het bètaprogramma van EMUI 9.0 met Android Pie kunnen nu rekenen op de stabiele versie van deze software. Huawei heeft namelijk bekend gemaakt dat het gestart is met de wereldwijde uitrol van EMUI 9.0. Eigenaren van de betreffende toestellen kunnen met deze nieuwe software rekenen op nieuwe mogelijkheden vanuit Android Pie zoals een nieuwe navigatie met gebaren, een vernieuwd Recente apps-schermen de nieuwe Niet Storen-modus. Uiteraard brengt de schil van Huawei ook vernieuwingen met zich mee.

[readmore articles="194525"]

Hieronder vind je de toestellen van Honor en Huawei waar nu de uitrol van Android Pie voor gestart is:

> Huawei Mate 10
Huawei Mate 10 Pro
Huawei P20
Huawei P20 Pro
Honor 10
> Honor View 10
Honor Play

Android Pie-update voor Huawei- en Honor-smartphones

Update controleren

Via de meegeleverde HiCare-app op deze toestellen, kun je alvast kijken of de update voor je klaar staat. Hiervoor zul je eerst moeten inloggen. Dan check je de regio en ga je akkoord met de voorwaarden om vervolgens de update te controleren. Bedenk wel dat de update gefaseerd wordt uitgerold, wat betekent dat de update in het ene land eerder beschikbaar zal zijn dan in het andere land. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk