Uitrol Android Pie voor de Samsung Galaxy Note 8 van start

Uitrol Android Pie voor de Samsung Galaxy Note 8 van start

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Update

Voor degenen die het zich afvragen, Bulgarije en Slowakije maken geen deel uit van het Galaxy Note 8 bètaprogramma dat zich de afgelopen tijd heeft voorgedaan. Voor de bètatesters zou de stabiele update als het goed is meteen beschikbaar moeten zijn. De stabiele update wordt uitgebracht onder de softwareversie N950FXXU5DSB2 en bevat ook de beveiligingspatch van februari 2019, die tevens ook beschikbaar was in de bèta. Vermoedelijk is er niet bijster veel veranderd sinds de laatste bètaversie, maar dit kunnen we nog niet met zekerheid zeggen.

Samsung Galaxy Note 8 Pie

Screenshot via Sammobile

Galaxy Note 8 / S8

Nog maar twee dagen geleden dachten we dat Note 8-gebruikers nog even tot maart zouden moeten wachten op de update, evenals gebruikers van de Galaxy S8. Nu lijkt het er echter op dat de Pie-update spoedig voor iedereen met de Note 8 beschikbaar zal zijn en dat alleen de S8 moet wachten tot de komende maand. Dit verklaart ook waarom we voor de Note 8 nog geen februari-patch hadden gevonden op basis van Android Oreo, terwijl we dit wel al hadden waargenomen voor de S8. Mocht de uitrol van de Android Pie-update echter ook al eerder van start gaan dan we nu verwachten, dan horen we dit graag van jullie.

Samsung Galaxy S8

Als je wilt checken of je de update voor je Galaxy Note 8 al kan downloaden, dan kun je dit doen door naar de instellingen te gaan op je telefoon en vervolgens bij systeemupdates te controleren of er een nieuwe update beschikbaar is. Wanneer dit het geval is, kun je hem uiteraard gewoon gelijk installeren.

Heb je de officiële Android Pie-update al ontvangen op je Galaxy Note 8? Laat ons dit dan weten in de reacties.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk