Android Nougat-thema voor CyanogenMod gelanceerd

Android Nougat-thema voor CyanogenMod gelanceerd

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Android Nougat-thema

Het thema is gebaseerd op de looks van Android Nougat en voorzien van een aantal herkenbare elementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de statusbalk en snelle instellingen, maar ook de instellingen en dialer. De onderliggende software is nog steeds Android 6.0 Marshmallow, waar CyanogenMod op dit moment op gebaseerd is. Met dit thema, dat los gedownload kan worden als APK, worden dus alleen de looks overgenomen. Het is uitgebracht door Ashomitsu en wordt op dit moment nog actief verder ontwikkeld.

Heb je interesse in dit Android 7.0 Nougat-thema voor CyanogenMod 12.1 en 13, dan kun je terecht op XDA. Hier is het APK-bestand te vinden en na installatie kan het thema gekozen worden.

Android Nougat lancering

De nieuwste versie van Android heeft recent een naam gekregen: Android Nougat. Dit nadat er al een aantal previews waren uitgerold door Google. Anders dan andere jaren worden de updates nu Over The Air uitgerold in de officiële Android bèta.

[readmore article="184291"]

De lancering van Android Nougat voor het grote publiek als stabiele versie zal eind september plaatsvinden als we de tijdlijn van Google volgen. Dan zal deze snel beschikbaar zijn voor Nexus-devices zoals de Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 9 en Nexus 6. Wanneer andere fabrikanten deze uitrol gaan doen, is niet bekend.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk