'Android N-preview komt ook voor niet-Nexus-toestellen'

'Android N-preview komt ook voor niet-Nexus-toestellen'

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Android N

De versie van Android N voor consumenten zal uit worden gebracht in het derde kwartaal van dit jaar en tot die tijd zal het mogelijk worden om verschillende previews van de software te kunnen gebruiken. De eerste preview was te downloaden voor verschillende apparatuur van Google, waaronder de Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player en Google Pixel C, maar ook voor één Android One-toestel, namelijk de General Mobile 4G

Dat enkele van de Android N-previews beschikbaar zouden worden voor consumenten was al wel bekend gemaakt door Google. Het bedrijf wil zo onder andere meer feedback over nieuwe functies verzamelen. In de bovenstaande HTML-code wordt in ieder geval gesproken over meerdere fabrikanten (OEM partners) en dus meervoud, terwijl Google nu al wel samenwerkt met één niet-Nexus-fabrikant waarvoor een preview uitgebracht is. Dat gaat om de General Mobile 4G. Het lijkt er dus op dat we in de toekomst dus previews kunnen gaan testen op niet-Nexus-devices.

Bron: Google via Reddit

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk