Android Marshmallow: onthulling standbeeld, Chubby Bunny en wallpapers

Android Marshmallow: onthulling standbeeld, Chubby Bunny en wallpapers

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Android 6.0 Marshmallow

Inmiddels kenden we al 10 versies van Android, beginnend bij de letter C van Cupcake terwijl we inmiddels bij de L waren aangekomen, inderdaad Lollipop. Dat de nieuwe versie zou beginnen met de letter M was wel duidelijk en er gingen vele geruchten over allerlei namen van deze nieuwe Androidversie. Gisteren werd er duidelijk dat Android 6.0 de naam Marshmallow zal krijgen en tegelijkertijd werd de derde preview van deze nieuwe versie voor verschillende Nexus-apparaten.Lees ook: Google heeft zijn hoofdkantoor in Californië, Amerika en daarbij is een beeldentuin aangelegd waarin we allerlei Androidstandbeelden zien die staan voor de verschillende Androidversies van afgelopen jaren. Daaraan is nu ook een arshmallow-beeld toegevoegd en een video van die onthulling zie je hieronder. We zijn al naarstig op zoek geweest naar nieuwe Nexus-devices in de video zoals toentertijd ook met de het geval was, maar wij hebben ze nog niet gespot.

Chubby Bunny

Zelf ben ik een aardige zoetekauw, maar met marshmallows maak je mij niet blij en dat komt waarschijnlijk door het kleine trauma wat ik heb opgelopen door het spelletje Chubby Bunny. Verschillende Google-medewerkers hebben dit nu ook , maar mij lukte het vroeger wel om meer marshmallows in mijn mond te stoppen en Chubby Bunny te kunnen zeggen, wat is jouw record?

Wallpapers

Als je nog geen Nexus 5, Nexus 6 of Nexus 9 hebt kun je de preview van Android Marshmallow nog niet gebruiken, maar verschillende wallpapers zijn al wel te vinden op het wereldwijde web. Naast enkele achtergronden met een Material Design-sausje en geometrische vormen zien we ook enkele nieuwe wallpapers met mooie natuurelementen, zoals de oceaan, de Chefren-piramide in Gizeh en een mooie plaat waarop een deel van de Colorado-rivier lijkt te staan.

Bron: YouTube 1 & 2 en AndroidCentral

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk