'Android L zal in september verschijnen'

'Android L zal in september verschijnen'

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Android L

Android L werd gepresenteerd tijdens Google I/O en beschikbaar gesteld als ontwikkelaarspreview. Deze nieuwste Android-versie bevat vele wijzigingen zoals een nieuw design, compleet aangepaste notificaties, betere accuduur, en veel andere vernieuwingen. Ook al wisten we dat de officiële release eraan zat te komen, september is sneller dan gedacht werd. Ook weten we nog niet wat de officiële benaming gaat zijn, Android Lollipop, Android Lemon Meringue of anders, we gaan het hopelijk snel zien.

Motorola verklapt

Toen TabTech de vraag stelde wanneer Android 5.0 (oftewel Android L) uitgerold zou worden voor de Moto G gaf de helpdesk-medewerker een onverwacht antwoord. In onderstaand gesprek valt te lezen dat dit al in september zou zijn, dat zijn op dit moment nog zo'n twee weken. Of we de update ook daadwerkelijk binnen een dergelijk kort tijdsbestek gaan zien is de vraag en al helemaal of deze dan ook op een niet-Nexus-toestel zal arriveren is helemaal de vraag. Motorola is dan wel vaak één van de snelste, maar dit zou een record in de Android-geschiedenis zijn.

In de screenshot staat het volgende te lezen:

Voor zover wij weten komt de update deze maand nog naar Europa en zal dan meteen uitgerold worden naar de Moto G/X serie. Een exacte datum hebben wij nog niet.

Ok, er staat geen exacte datum in, maar deze maand is wel erg snel. Natuurlijk is een helpdesk niet altijd een even betrouwbare bron, maar ons hartje ging toch even iets sneller kloppen. Ben jij klaar voor Android L?

Via: Tabletworld

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk