Android L voor Samsung Galaxy S5 ziet er zo uit

Android L voor Samsung Galaxy S5 ziet er zo uit

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S5

Er zijn weinig zekerheden in de wereld, maar dat de Samsung Galaxy S5 een update gaat krijgen naar Android 5.0, nu bekend als Android L, lijkt geen twijfel over te bestaan. Uit de eerste ROM gebaseerd op Android L voor de Samsung Galaxy S5 zijn de volgende screenshots gelekt. Hierop zien we onder andere de dialer (telefoon-app),de rekenmachine maar ook de vernieuwde notificaties met de toch wel typische Material Design-elementen van deze Android-versie. Dit betekent in ieder geval dat Samsung al druk bezig is met het klaar stomen van Android Lollipop voor de Samsung Galaxy S5 en wellicht andere devices.

Meer screenshots hier.

Beschikbaarheid

Wanneer deze nieuwe Android-versie voor het grote publiek beschikbaar zal zijn is de grote vraag. Nexus-toestellen zoals bijvoorbeeld de Nexus 5 en nog niet aangekondigde Nexus 6 zullen deze snel ontvangen, hoe dit gaat zijn voor een toestel als de Galaxy S5 is vooralsnog niet bekend.

Via: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk