Android Dagoverzicht zondag 27 november 2016

Android Dagoverzicht zondag 27 november 2016

Rens Blom

door Rens Blom

Laatst geüpdatet

Androidworld

App van de week: Sound Recorder is een minimalistische geluidsrecorder

Korte of lange geluidsfragmenten opnemen met je smartphone of tablet is erg handig, maar niet alle apps zijn even gebruiksvriendelijk. Wie op zoek is naar een fraaie en gebruiksvriendelijke recorder-app, kan terecht bij het gratis Sound Recorder.

Lees hier het artikel.

AW Poll: deze app gebruiken sportende AW-lezers het meest

Sporten is met deze temperaturen misschien niet zo aantrekkelijk, maar natuurlijk wel gezond. Om het leuker te maken, zijn er tal van apps die je sportieve prestaties bijhouden en daar van alles en nog wat mee kunnen. Welke app gebruiken jullie het meest? We vroegen het in de AW Poll en dus is het tijd voor antwoorden.

Lees hier het artikel.

CyanogenMod 14.1 nightlies komen onder meer naar Nexus 4

Met Cyanogen als bedrijf gaat het niet goed, maar het door vrijwilligers onderhouden CyanogenMod blijft nieuwe softwareversies uitrollen. Deze keer krijgen zeven apparaten, waaronder de Nexus 4 en 5, nightlies die gebaseerd zijn op Android 7.1.

Lees hier het artikel.

Microsoft Office-apps krijgen Box-integratie

Microsoft heeft zijn Office-apps voor Android voorzien van een update die integratie met clouddienst Box introduceert. Bestanden als een Word-document of PowerPoint-presentatie kunnen nu in de betreffende app bewerkt worden met een Box-account.

Lees hier het artikel.

Google test Play Store op meer Chromebooks

Steeds meer Chromebooks krijgen ondersteuning voor de Google Play Store om Android-apps te draaien. De drie nieuwste modellen waarbij Google de appwinkel test, zijn de ASUS C300 en Acer Chromebook 14 en 15.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk