Android Dagoverzicht zondag 26 augustus 2018

Android Dagoverzicht zondag 26 augustus 2018

Androidworld

AW Poll: dit zijn de belangrijkste features voor een midrange-telefoon van 300 euro

De druk op fabrikanten om een midrange-toestel van high-end features te voorzien wordt alsmaar hoger en langs de andere kant wordt de kloof tussen een vlaggenschip en een midrange-telefoon juist kleiner. We vroegen aan jullie wat de belangrijkste features zijn voor een midrange-telefoon van 300 euro.

Lees hier het artikel.

Waarom veranderen smartphone-gebruikers van besturingssysteem?

Een heleboel iOS-gebruikers maken de overstap naar Android en ook omgekeerd, maar een vraag die vaak onbeantwoord blijft is ‘Waarom?’. PC Magazine deed onderzoek en kwam tot de volgende resultaten.

Lees hier het artikel.

Nieuwe Asus Chromebook 12 komt naar Nederland

Asus maakt veel Chromebooks en onlangs werd er weer een nieuw model aangekondigd. Asus Nederland heeft bevestigd dat dit model in september in Nederland te koop zal zijn.

Lees hier het artikel.

Tip: Zo kun je in Chrome browsen met de navigatiebalk onderin

Vorig jaar zagen we een aantal keer de navigatiebalk onderin de Chrome-browser voorbijkomen maar deze is na verloop van tijd toch weer door Google naar boven verplaatst.Gelukkig is hij weer terug van weggeweest!

Lees hier het artikel.

8 onmisbare apps voor studenten (en hun ouders)

Aan alle mooie liedjes komt helaas een einde en dat geldt zeker ook voor de zomervakantie. Met onderstaande apps willen we in ieder geval je schoolleven zo gemakkelijk mogelijk maken, zodat je zorgeloos kan uitkijken naar de volgende schoolvakantie.

Lees hier het artikel.

Google Frankrijk sluit Google+-account en verwijst volgers naar Facebook en Twitter

Google+ is het sociale netwerk van Google dat zich al geruime tijd op de achtergrond bevindt. Nu heeft Google Frankrijk laten weten dat het Google+ gaat verlaten.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties