Android Dagoverzicht zondag 25 augustus 2019

Android Dagoverzicht zondag 25 augustus 2019

Androidworld

Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar

Na 2,5 jaar voor Androidworld te hebben gewerkt is het tijd om afscheid te nemen. Dit is mijn laatste artikel op deze site. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de onvergetelijke tijd die ik heb doorgemaakt. Ik vond het heel erg bijzonder om onderdeel van de community te zijn die Androidworld heet en dat zal ik dan ook altijd blijven!

Lees hier het artikel.

AW Poll: zo denken jullie over draadloos opladen anno 2019

Net als iets meer dan een jaar geleden vroegen we jullie in de AW Poll over hoe belangrijk jullie draadloos opladen op je smartphone vinden. Recentelijk worden meer smartphones met deze technologie uitgerust. Of dit ook invloed op jullie heeft, lees je in de uitslag van deze AW Poll.

Lees hier het artikel.

Tip: zo schakel je verificatie in twee stappen voor WhatsApp in

WhatApp is erg populair en dat geldt niet alleen voor de mensen die het gebruiken maar ook voor criminelen die via WhatsApp mensen oplichten. Hoog tijd dus om de app extra te beschermen met twee-staps-verificatie.

Lees hier het artikel.

Onderzoek: consumenten kopen minder snel nieuwe smartphone door vertragende innovatie

Uit een onderzoek van Strategy Analytics blijkt dat consumenten minder de behoefte hebben om een nieuwe smartphone te kopen. De gemiddelde smartphone van Samsung is 16,5 maand oud, die van Apple 18 maanden. Consumenten zijn van plan om gemiddeld 3 jaar met hun smartphone te doen. Het onderzoek ligt in lijn met cijfers van onze eigen AW Poll.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Watch Active review: veel smartwatch in klein pakket

In afwachting van een testmodel van de Samsung Galaxy Watch Active 2, willen we jullie niet onthouden van zijn voorganger: de Samsung Galaxy Watch Active. Enkele weken heb ik deze om de pols gedragen en ik vertel jullie graag hoe ik denk over dit slimme horloge.

Lees hier het artikel.

'Dit is de nieuwe Fitbit Versa 2 met AMOLED-scherm en spraakbesturing'

Fitbit komt binnenkort met de Versa 2 smartwatch. Dit slimme horloge, gericht op fitness, heeft enkele nieuwe functies gekregen. Eén daarvan is het AMOLED-scherm met een always-on modus. Ook is er spraakbesturing mogelijk gemaakt. De Fitbit Versa 2 wordt wellicht tijdens IFA begin september aangekondigd.

Lees hier het artikel.

[video] Zo zouden jullie een rugged smartphone testen

Enige tijd geleden vroegen we hoe jullie een rugged smartphone zouden testen. Dat hebben we geweten ook, we kregen de meest extreme situaties van jullie terug. We maakten daar deze video over.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties