Android Dagoverzicht zondag 21 juli 2019

Android Dagoverzicht zondag 21 juli 2019

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Androidworld

AW Poll: zo kijken jullie tegen het privacy-schandaal van de Google Assistent aan

In de AW Poll vroegen we jullie deze week naar het 'privacy-schandaal' omtrent de zoekopdrachten aan de Google Assistent. Vorige week werd namelijk bekend dat een deel van de audio-opnames door mensen worden geanalyseerd zonder dat de audio is vervormd. Wat jullie hiervan vinden lees je in dit artikel.

Lees hier het artikel.

DxOMark: Google Pixel 3a heeft maar iets minder goede camera dan Pixel 3

DxOMark heeft de Google Pixel 3a aan zijn testsuit onderworpen. Hieruit kwam een score van in totaal 100 uit, slechts 1 punt minder dan de reguliere Pixel 3. Het verschil tussen deze telefoons zit hem voornamelijk in de chipset die beelden verwerkt.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Buds review: vooruitstrevende uitwerking van hedendaags concept

De Galaxy Buds zijn compleet draadloze oortjes van Samsung. Met een hoesje waarmee de oortjes makkelijk kunnen worden opladen, een USB Type-C aansluiting en zelfs draadloos opladen, lijken de Galaxy Buds genoeg te bieden voor een prijs van 149 euro. Of dat zo is lees je in deze review.

Lees hier het artikel.

Face Pause pauzeert apps als je even niet naar het scherm kijkt

Face Pause - Pause apps with Face Detection maakt gebruik van de selfiecamera van je telefoon om te zien of je nog wel actief ermee bezig bent.

Lees hier het artikel.

Met deze apps heb je tijdens je vakantie altijd medische hulp op zak

Als je op vakantie bent, wil je al je zorgen thuislaten. Toch kan het voorkomen dat je een voor medische vragen niet direct naar de plaatselijke arts wilt rennen. In deze gevallen kunnen apps uitkomst bieden.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk