Android Dagoverzicht zondag 19 april 2015

Android Dagoverzicht zondag 19 april 2015

Androidworld

Lees je favoriete strips met de Challenger Comics Viewer

Met Daredevil op televisie en The Avengers bijna in de bioscoop, is dit het uitgelezen moment weer eens wat oude strips op te duiken. De Challenger Comics Viewer biedt je de mogelijkheid deze te lezen op je Androidtablet of -telefoon, met tal van opties tot je beschikking.

Lees hier het artikel.

AirStream: stream content van PC of clouddiensten naar smartphone of tablet

Muziekje luisteren op je smartphone of een filmpje willen kijken maar het interne opslaggeheugen van je device is vol, wat dan? Dan wordt een kwestie van streamen, bijvoorbeeld via Spotify of Netflix, maar als je daar geen abonnement op hebt of jouw content daar niet te vinden is? Dan kun je eens kijken naar AirStream, waarmee je content vanaf de PC of uit de cloud kunt streamen.

Lees hier het artikel.

AdVenture Capitalist: kun jij de angel investors overtuigen?

Met AdVenture Capitalist ben jij een hardwerkende (of hard klikkende) speler die zoveel mogelijk geld moet verdienen. Dit doe je door 'slimme' investeringen te doen, of simpelweg veel geduld te hebben. Een leuke verslavende game die ik de afgelopen weken met grote regelmaat gespeeld heb.

Lees hier het artikel.

Gratis live voetbal kijken via stream met Janlul.com-app

Voetbal en andere sporten kunnen natuurlijk op TV bekeken worden, maar er zijn ook vele livestreams op internet te vinden. Janlul.com verzamelt deze en maakt het mogelijk gratis live voetbal te streamen via website en app.

Lees hier het artikel.

Groupon-app krijgt Material Design make-over

Groupon is al jaren actief op het gebied van aanbiedingen, deals en kortingen en heeft daar ook al geruime tijd een app voor. De app voor Android heeft een update gekregen waarbij we Material Design voorgeschoteld krijgen.

Lees hier het artikel.

Android 5.0 voor HTC Desire Eye van start

De HTC Desire Eye werd in 2014 gepresenteerd en is de volgende in de rij om Android 5.0 te ontvangen. De update naar Lollipop is inmiddels van start gegaan en we hebben de eerste Nederlandse meldingen binnen.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties