Android Dagoverzicht zondag 18 oktober 2020

Android Dagoverzicht zondag 18 oktober 2020

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Androidworld

Poco X3 NFC review: dit zijn de plus- en minpunten

Waar denk je aan bij een telefoon van op één haar na 270 euro? Waarschijnlijk niet aan een 120 Hz-scherm, 6 GB-werkgeheugen en 128 GB-opslaggeheugen. Xiaomi heeft het goed voor elkaar op de Poco X3. Hoe voelt dit in de praktijk? Hoeveel geld zou ik voor de Poco X3 willen betalen?

Lees hier het artikel.

AW Poll: Googles Nest Audio slaat niet erg aan bij het publiek

Launch Night In, het lanceringsevenement voor Made by Google-producten, stond ditmaal in het teken van vier producten, waaronder de Nest Audio. Afgelopen dinsdag werd gevraagd of de Nest Audio bij jullie thuis staat te pronken. Of dat zo is? Je leest het in de AW Poll uitslag.

Lees hier het artikel.

App van de week: maak je e-mail inbox slimmer met Spark

Ben jij er ook klaar mee: een volle inbox, ongelezen en gelezen mails door elkaar heen en de nieuwsbrieven-spam tussen de belangrijke e-mails die je niet zou willen missen? Readdle is een Amerikaanse app-ontwikkelaar met de perfecte oplossing: de Spark-app voor e-mails.

Lees hier het artikel.

Chrome OS bevat binnenkort een ingebouwde screenrecorder

Voor het opnemen van een scherm op Chrome OS dient men momenteel nog een losse tool te zoeken die de taak op zich kan nemen, tools die in veel gevallen betaald zijn of slechts voor een deel ‘gratis’ zijn. Google gaat dat oplossen, door een screenrecorder in te bouwen in Chrome OS.

Lees hier het artikel.

‘Huawei verliest eerste plaatst smartphonemarkt aan Samsung’

Huawei wordt hard geraakt door de handelsblokkade vanuit de Verenigde Staten. Volgens een bekende marktonderzoekspartij verloor Huawei tussen april en augustus vijf procent van zijn marktaandeel. Het verloren marktaandeel komt volledig ten goede aan Samsung en Xiaomi.

Lees hier het artikel.

Gmail ontvangt nieuw logo, zo krijg je ‘m als één van de eersten

Gmail had jarenlang hetzelfde logo: een envelop met rode accentkleuren, zelf met de komst van Material Design in 2015 werden slechts minimale wijzigingen doorgevoerd. Een nieuwe Gmail-update brengt een geheel vernieuwd logo, die beter past bij de andere logo’s van de Google-apps.

Lees hier het artikel.

Dit is de Samsung Galaxy S21, ontwerp is volledig uitgelekt

Samsung kondigt de Galaxy S21 vermoedelijk aan tijdens een Unpacked-evenement aan het begin van 2021. OnLeaks heeft zondagochtend renders gedeeld van het ontwerp van de S21, waarop Samsungs vlaggenschip voor 2021 van alle zijden te aanschouwen is.

Lees hier het artikel.

Driving Mode van de Google Assistent wordt eindelijk uitgerold

Tijdens Google I/O beloofde de zoekgigant een vervanger te introduceren voor Android Auto op de telefoon middels de ‘Driving Mode’ van de Google Assistent. Een lancering in de zomer van 2019 werd beloofd, maar is nooit gehaald. Inmiddels zouden de eerste gebruikers deze modus ontvangen.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk