Android Dagoverzicht zondag 18 november 2018

Android Dagoverzicht zondag 18 november 2018

Androidworld

AW Poll: de nieuwste trend van gradiënt kleuren bevalt jullie als volgt

In de AW Poll van deze week vroegen we jullie naar de recente trend van gradiënt kleuren. Hierbij is een toestel uitgerust met meerdere kleuren die subtiel in elkaar overlopen. Samsung, Huawei, OnePlus, Honor en HTC: allemaal hebben ze het in hun assortiment. Wat vinden jullie hiervan? Tijd voor de uitslag!

Lees hier het artikel.

Wear OS versie H gebaseerd op Android Pie: dit is er nieuw

Google kondigde afgelopen donderdag een nieuwe update van Wear OS aan. Deze heeft de naam 'H' meegekregen en is nog steeds Wear OS 2.1. In dit artikel gaan we hands-on met de update om precies te kijken wat er nieuw is en hoe alles eruitziet.

Lees hier het artikel.

Mobike: goedkoop en flexibel verplaatsen binnen Rotterdam en Delft

Ben je vaak in Rotterdam of Delft en heb je niet altijd zin om te wandelen, autorijden of met het ov te gaan? Dan is er een app die ervoor zorgt dat je altijd en overal goedkoop en flexibel een fiets kan lenen: Mobike.

Lees hier het artikel.

Google Assistant-integratie nu in Google Klok te vinden

Een handige Google Assistant-integratie is op nu beschikbaar in Google Klok. Als je je wekker uitzet zal automatisch je dagroutine worden afgespeeld. Ja, je leest het goed: Assistant met een a, niet Assistent met een e. Dit komt omdat de integratie in het Nederlands nog niet te gebruiken is.

Lees hier het artikel.

Tip: WhatsApp stickers, zo maak je ze zelf

Je kunt in WhatsApp (bewegende) stickers versturen. Hiervoor gebruik je de in WhatsApp aanwezige stickers maar je kunt ze ook zelf maken. In dit artikel leggen we je uit hoe dit precies werkt.

Lees hier het artikel.

ADV: Het Beste uit China, OnePlus 6 (8/128GB) voor maar €391

Nog 1 week en dan begint Black Friday. Nu alvast een kleine opwarmer vanuit China met een aantal leuke aanbiedingen, waaronder de OnePlus 6 en enkele smartbands.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties